Posted in Uncategorized

De Bezorging van Accurate Vertalingen die Vóór liggen op Schema

Uw enkele stop voor vertaling in meer dan 50 talen

We introduceren Wawasan Bestemmings Vertalers; in de eerste plaats een verlener van taal- en vertaaldiensten binnen de regio.

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat ons huidige status zich heeft ontwikkeld tot het voorzien van vertaaldiensten van Engels naar meer dan 50 talen en vice versa, beiden in de oorspronkelijke moedertaal.

Ons team van vakkundige vertalers is toegewijd in het uitwerken en afleveren van uw opdrachten naar uw volle tevredenheid, ongeacht het volume.

Voel u VRIJ om te informeren naar ons menu met diensten waaronder ook copywriting, proeflezen, voice-overs, ononderbroken vertaling, gelijktijdige vertaling en het opzetten van drukwerk in buitenlandse talen.

Graag nodigen we u uit om op deze link te klikken om onze Bedrijfsflyer te zien.
Website: WawasanDestinyNow.com   Mobiel: +6.017.363.7000

(Article in Dutch translation)

 

Author:

Our services includes: (i) Translation of over 50 global languages (ii) Translation of various genres of documents (iii) Translation of statutory documents for official use. "Delivering Accurate Translations Ahead of Schedule" "Languages are our speciality". "Your one stop solution for Certified Translation in over 50 global languages" Menyampaikan terjemahan yang tepat dengan cepat Kepelbagaian bahasa keistimewaan kami Penyelesaian setempat anda dengan Terjemahan Bertauliah dalam lebih 50 bahasa global “准确翻译,准时交付” “我们专注于语言” “为您提供五十多种语言的一站式认证翻译解决方案” “Livraison de traductions précises en avance” "Les langues sont notre spécialité". "Votre solution unique pour une Traduction Certifiée dans plus de 50 langues mondiales"

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s